we-are-going-west.reismee.nl

'n Relax-dagje Page (Arizona)

'n Relax-dagje Page (Arizona) di.14 sept.2010

Vanmorgen ontbijtje op de kamer. Toen besloten we om de scenic-drive te doen hier

in de buurt.... alsof we al niet genoeg afcrossen! Maar dit zou een korte route zijn + 200 km heen & terug. Wederom een verrassende rit, die eerst met een vrij saai landschap begon, wat weer veranderde in een landschap wat net zoiets was als in Zion-park.

Het was een hele rustige weg, heel af en toe zagen we een auto of overstekend wild, in de vorm van een grond-eekhoorn. Toen ineens riep Stella uit; 'Wat loopt daar nou?' rustig over de weg naar de andere kant te sjokken..... Dat we dichterbij kwamen, hebben we flink vaart geminderd, want 'het'was al overgestoken.... en we wisten nog steeds niet wat het nu was! Met een gangetje van zo'n 20 km per uur kijken we recht in de ogen van een coyote!!! Gaaaaaaf!!!! En hij keek ons net zo verbaasd terug weer aan! Gelukkig maar, anders had ik nooit een foto van hem kunnen maken! Nog weer een 20 km verderop een groepje wilde paarden! Hoe Amerikaans wil je 't hebben! Gaaf toch? Op de terugweg bij wat Hopi-indianen, met hun kraampje een hanger gekocht (schildpadje van Hematiet) en een kerstbal! Ja je leest het goed! Helemaal met de hand van klei vervaardigd, en beschilderd met paardehaar! Ik hoop dat ie heel blijft op de reis terug! Wat zijn wij Nederlanders toch weer vooruit denkend! ;-)

Terug in het dorpje Page eerst bij een supermarkt boodschappen gedaan.... en je raadt nooit hoe! We komen er binnen, staan rechts van de ingang 2 scoot-mobiels met een giga-boodschappenmand voorop! Te leen, voor minder valide klanten... ik had er eigenlijk zo mee naar buiten moeten rijden, want ik mis de mijne behoorlijk hier! Alles in de rolstoel of met krukken is niet niks, en hardstikke zwaar! (M'n schouder is weer behoorlijk naar de kl*te straks ben ik bang...) Dus met die scootmobiel in de supermarkt gesjeesd, was ook leuk voor Stella, hoefde zij eens niet met een kar vol te lopen! Toen in de plaatselijke Pizza-hut een pizzaatje gegeten en erna naar de kamer in het hotel. Daar aangekomen, ben ik in slaap gevallen.... zo moe van alle indrukken, wat we zien en doen.... Nu zitten we beide klaar wakker dit te schrijven, her te beleven met een glaasje wijn erbij. De fles moet tenslotte leeg.... die mag morgen niet geopend mee in de auto! Jaja...ze zijn hier heel wat strenger dan bij ons! Morgen rijden we weer door, van Page naar Sedona. En aan de weersberichten te zien wordt het alleen maar nog warmer vanaf daar!!!

Sannie

Op naar Sedona!!! 101 omesletjes eten in Coffee Pot :)
Have Fun!! xxxx

ria en jan

wat is het toch leuk dat jullie ons mee laten genieten van jullie reis ik vind het zo gaaf wat er allemaal gebeurd en wat jullie allemaal zien hoop ook voor jullie dat het niet heter word als je verder ga. hier is het constant regen. dus daar zit je goed nou geniet van de wijn en tot morgen

Jolanda

Stuur maar wat van die warmte hierheen! Ik zit alweer regelmatig met kippevel.
Grappig dat ze daar scootmobielen hebben staan, hoef je hier niet te proberen, of ze worden gejat, of je past amper de winkel door en met mazzel langs de kassa. Wat dat betreft is "big" dan beter he!
Ik ga even naar de foto's kijken, nog steeds leuk

Jolanda

waar is die coyote dan? ik zie hem niet!

Anja

Wat een verhalen zeg heerlijk om te lezen!!!!
Warmte wat is dat neem maar wat van dat spul mee
naar Nederland.Wij hebben vanmorgen weeer fanatiek
gezwommen olv Frank.Van allemaal de groetjes en
lekker genieten.Bye bye

Wil en Hans

Hai, dames !
Wij als senioren worden al moe als we jullie programma lezen! Maar wat een fantastische reis. er zijn onderdelen bij die zelfs mij (Hans) aanspreken ... Maar dat verdomde vliegtuig moest eens wat ruimer zijn voor een man van 2 m. We nemen aan dat Stella na terugkeer eerst nog een week nahijgvakantie neemt? En Renée zet haar bed in de kamer en komt weer langzaam bij? En dan heel rustig je fotoalbum gaan samenstellen ? We zijn er benieuwd naar.Hoe dan ook: maak nu gebruik van de kansen die je krijgt en wat later komt, komt later!Dank voor jullie kaart uit SF.
Veel lieve groetjes uit Lisse van Hans en Wil.

netty

hallo meiden,
wat een belevenis toch die prachtige reis van jullie,daar zal nog heel wat over gepraat worden.wat een indrukken en wat een afstanden!wat zal ons landje dan weer klein zijn!aan het weer mis je niets ,het regent hier bijna elke dag,dus neem wat zon voor ons mee.
liefs van Mart en Netty